Cand sa bei apa ca sa pierzi din greutate

Apa este esentiala pentru viata. Din pacate, stilul de viata pe care il avem ne face sa bem foarte putina apa, facand o greseala foarte grava. Apa potabila pe stomacul gol este unul dintre cele mai bune obiceiuri pentru a ne pastra sanatatea si pentru a trai mult mai bine. Cand va treziti, inainte de micul dejun, beti cel putin 4 pahare de apa,dimensiuni normale, la temperatura camerei. Daca sunt prea multe 4 pahare, incepeti cu 2 si apoi mariti cantitatea in urmatoarele zile.Incercati sa asteptati aproximativ 45 de minute inainte de a lua micul dejun. Odata ce ati mancat , se recomanda sa nu beti apa timp de două ore.

Desi poate parea un obicei simplu, de fapt, 10 zile sunt suficiente pentru a vedea rezultatele daca vreti sa slabiti,suferiti de constipatie sau de gastrita. Chiar si cei care sufera de hipertensiune arteriala sau de diabet vor putea imbunatati starea lor de sanatate.

Apa potabilă pe stomacul gol ne ajuta sa îmbunatatim aspectul pielii, sa pierdem in greutate si sa acceleram metabolismul.