Secretul femeilor japoneze de a avea o piele de portelan

Din cele mai vechi timpuri, omul a cautat remedii pentru a deveni mai tanar. De la cautarea legendara a „sursei de tinerete” la nenumaratele remedii naturale care au fost predate de-a lungul secolelor. Reteta pe care o propunem in acest articol a fost aplicata de secole in Japonia, pentru a avea o piele tonifiata si neteda.
Femeile japoneze sunt renumite in intreaga lume pentru pielea lor de portelan. Secretul lor nu este o genetica favorabila, ci un remediu bazat pe orez. Acest ingredient contine doua substante, squalen si acid linoleic, care au antioxidanti foarte puternici si care stimuleaza producerea de colagen.

Pentru a pregati aceasta masca japoneza pentru ten ai nevoie de: 4 linguri de orez, 1 lingura de miere si 1 lingura de lapte. Alegeti ingrediente organice pentru a evita expunerea pielii la substante chimice.

Se fierbe orezul timp de aproximativ 10 minute, apoi se filtreaza si apa se pastreaza . Adaugati lingura de lapte fierbinte si mierea la orezul fiert, amestecand bine pana cand toate ingredientele sunt incorporate.

Aplicati pe fata, dupa ce ati spalat si uscat bine. Lasa-ti masca sa actioneze cateva minute,mai precis pana cand crema se usuca complet. Apoi, spalati-va fata cu apa in care ati fiert orezul.

Apa unde a fost fiert orezul are un efect stimulant, hidratant si antioxidant . Ajuta la eliminarea ridurilor si reduce inflamatia pielii. Aplicati aceast remediu o data pe saptamana.